SILENSOR: ANTI-SNURKAPPARAAT & DE OPLOSSING TEGEN SNURKEN.

Als je vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor.

Snurken heeft te maken met een vernauwing van je luchtwegen. Tijdens de slaap kan ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of je keelholte doen trillen. Dit maakt lawaai, en je omgeving ondervindt hier hinder van. Je wilt dan het snurken stoppen, maar hoe doe je dat? Wij hebben een oplossing.

 

De anti-snurkbeugel “De Silensor” is een gemakkelijk te verdragen beugel die de onderkaak met de bovenkaak verbindt en er voor zorgt dat uw onderkaak niet naar achter zakt tijdens het slapen. Waardoor u meer ruimte krijgt in de keelholte zodat bij het ademen de weke delen niet gaan vibreren, dus ook geen lawaai maken. 

De tandarts zal eerst de afdruk van uw mond nemen zodat deze beugel perfect past . in de tweede fase wordt uw occlusie geregistreerd om uw onder en bovenkaak in de juiste positie te kunnen zetten .Deze stand is cruciaal om het flapperen van de zachte delen in uw keelholte te verminderen waardoor u stopt met snurken .

Erkodent
Anti snurkapparaat de Silensor Lebbeke
press to zoom
Anti-snurkbeugel, de oplossing tegen snurken Lebbeke
press to zoom
1/1
Anti-snurkapparaat en de oplossing tegen snurken in Lebbeke
Silensor, snurkapparaat Tandartsenpraktijk Oost-Vlaanderen

OPLOSSING SLAAPAPNEU

Patiënten met slaapapneu hebben soms een versperring van de luchtweg. Zij kunnen na een ademstilstand ineens heel luid weer gaan ademen, en overdag zijn ze moe. Zelfs ernstige vaataandoeningen komen voor. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan de Silensor ook voor hen uitkomst bieden

BIEDT DE SILENSOR EEN OPLOSSING VOOR IEDEREEN?

In 80 à 90% van de gevallen zijn klanten zeer tevreden. Maar eerlijk: in geval van zwaarlijvigheid of fors alcoholgebruik kan ook de Silensor het snurken minder goed verhelpen.
Ook kan de Silensor niet worden bevestigd in een volledig tandenloze mond. Als je wel een tandenloze bovenkaak hebt, is er soms toch een oplossing mogelijk. Onze tandartsen geven je graag advies!