ZORG BIJ HET SPORTEN VOOR VOLDOENDE MONDBESCHERMING EN DRAAG EEN BOKSBEUGEL, HOCKEYBEUGEL, RUGBY- OF TENNISBEUGEL

Afgebroken tanden, verloren tanden of zelfs een gebroken kaak, ... Tijdens het sporten komen er meer en meer gebitsongevallen voor zowel bij volwassenen als bij kinderen. Blijvende letsels kunnen echter vermeden of verminderd worden door een op maat gemaakte en dus perfect passende mondbescherming door middel van een sportbeugel.

De sportbeugel wordt vervaardigd in meerdere lagen in de door u gekozen kleuren. Afhankelijk van de sport waarvoor hij moet dienen, wordt de hardheid, dikte en type van de beugel aangepast (rugby, tennis, hockey, boksen). Door de perfecte pasvorm kan de sportbeugel niet loskomen tijdens het sporten en biedt hij maximale bescherming.

Ook voor snurkers en tandenknarsers is er een hulpstuk mogelijk.

WAAROM GEBITSBESCHERMING BIJ HET SPORTEN?

Bij een aantal sporten bestaan risico’s voor sportblessures en ongevallen: hockey, rugby, boksen, tennis en freestylen. Een ongeval met de tanden kan leiden tot het afbreken, los gaan staan, verplaatsen of uitgeslagen worden van één of meerdere tanden. De tandarts moet dan een tijdrovende en kostbare behandeling uitvoeren om de tanden te redden, maar helaas lukt dat niet altijd. Daarom is het beter om deze problemen te voorkomen door tijdens het sporten een goed passende sportbeugel te dragen.

mondbeschermer bij het sporten Extradent Lebeke
mondbeschermer bij het sporten Extradent Lebeke
press to zoom
1/2

VOORDELEN VAN INDIVIDUEEL AANGEPASTE PLAYSAFE SPORT MOND- EN GEBITSBESCHERMING

Een Playsafe sport gebitsbeschermer/sportbeugel past precies op de tanden en kiezen

Een Playsafe sport gebitsbeschermer/sportbeugel beweegt niet en zorgt ervoor dat de sporter normaal kan ademhalen en spreken

Een Playsafe sport gebitsbeschermer/sportbeugel is opgebouwd uit meerdere lagen en biedt zo een optimale bescherming

Een Playsafe sport gebitsbeschermer heeft altijd een inbeet voor extra bescherming van de ondertanden en onderkiezen